6 Ocak 2014 Pazartesi

Bloğumuza Hoşgeldiniz...

Bloğumuza Hoşgeldiniz...
İlk olarak kendimizi ve firmamızı tanıtmak isteriz...
İnnovasyon kelimesi , bazen yaratıcılık ile karıştırılmaktadır. Türkçe’ye yenilikçilik veya yenilik olarak aktarılmaya çalışıldıysa da bu kelimeler innovasyonu ifade edememektedir. Innovasyon, yeni fikirlerin ticari bir yarara dönüştürülmesi sürecidir. Yani yaratıcılığın, ticari ustalıkla birleştirilmesidir. İnnovasyon geleceği yaratmakla ve sürdürülebilir kârlı büyüme sağlamakla ilgilidir... "Inovasyon" kelimesinin Türkçe'mize ilk giriş hali "innovasyon" şeklindedir.

Bora Özkent'in "Innovasyon temelde daha önce yapılmamışların ve hiç denenmemişlerin arayışıdır... Bu nedenle gerçek yenilikçiler kaşiflere benzerler, daha önce keşfedilmemiş yerlere gidererek yeniliklerin peşinden koşarlar. Yapılmamışı yapmayı, denenmemişi zorlamayı isterler. " cümlesi ile 2006 yılında şirketimizi kurduk. Bilişimi inovasyon ile birleştirerek her yıl kendimizi yeniledik. 

Yıl 2014 ;
75' ten fazla ve sürekli artan kurumsal müşterimiz ile sizelere  domain , hosting , sunucu , web tasarımı , web yazılımı , e-ticaret , arama motoru optimizasyonu , CRM ve özel yazılım hizmetleri sunduk.

Çağımızın sürekli gelişim göstermesi ve her alan gibi kendimizi yenilememizin doğrultusunda hizmetlerimize , mobil uygulamalar , sosyal medya danışmanılığı , internet reklamcılığı  hizmetlerini de ekledik.

Bilişim sektörü karmaşık gibi görünse de, önemli olanın firmanızı tanımak ve isteklerini anlamak , firmanıza en hızlı çözümler üretmek olduğunu biliyoruz.

 8 yıllık tecrübemizi ve yeteneklerimizi sizin için kullanıyoruz.

Bundan sonra buradaki blog sayfamızdan sizelere şirketimizle ilgili makaleler , teknoloji ile ilgili en son haberleri sunacağız... Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz...